Component not created in Vault after running the batch file

Created: 25.03.2021 | Updated: 12.08.2021

We are tying to add components in Altium Vault/Concord Pro through .csv files. This method is working for some categories, but not for all.

Starting in Version: 20.0
Up to Version: Current

Solution Details

In the .xml file, make sure that the line that specifies the targeted server folder has the correct structure/full path (e.g. target folder is IC-CPU but there are couple folders above it <Folder>Components/IC/IC-CPU</Folder>.)
 
  • The tool and its supporting Java runtime folder (JRE8) may be copied to and run in any location, including on a different networked machine to the one hosting Concord Pro.
  • The tool may need to be run with elevated (Administrator) privileges, depending on where it is located.
  • The tool syntax is case sensitive, as are references in Server Templates and any configuration files used.
  • The server folder that will be targeted by the import process must have an Item Naming Scheme defined.
  • The component data transfer provided by the CSV Import tool is uni-directional only – from a CSV file to the target Concord Pro server.
Was this article helpful?
0
0
Обнаружили проблему в этом документе? Выделите область и нажмите Ctrl+Enter, чтобы оповестить нас.

Связаться с нами

Связаться с нашими Представительствами напрямую

We're sorry to hear the article wasn't helpful to you.
Could you take a moment to tell us why?
200 characters remaining
Вы сообщаете о проблеме, связанной со следующим выделенным текстом
и/или изображением в активном документе: